TOP-SHOP | agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine, prodaja stanova, prodaja kuća, najam stanova zagreb, najam kuća, prodaja hotela, vile na moru, prodaja vila na moru, prodaja marina, najam poslovnih prostora, luksuzne nekretnine, luksuzni stanovi, luksuzne kuće, prodaja stana novogradnja, prodaja hotela, u Zagrebu, centar, Britanski trg, Zagreb

 

Ulaganje u nekretnine već desetljećima glasi kao najpametniji potez kada se razgovara o ulaganju.
Mnogi su razlozi ovome.
Primaran razlog je što nekretnine zadržavaju više manje stabilnu cijenu, a osim toga uvijek je moguće iznajmljivati nekretninu.  

Ipak, ni ulagati u nekretnine nije jednostavno.
Uvijek je dobro posavjetovati se sa iskusnom osobom ili prepustiti im analizu.  

Top-Shop je agencija za promet nekretninama locirana u Zagrebu sa preko 30 godina iskustva u području nekretnina.
Njihova primarna zadaća je pružiti pomoć svakom klijentu u pronalaženju najoptimalnijeg rješenja u prodaji , najmu ili kupnji nekretnine. 

Želite li kupiti stan kuću ili poslovni prostor, Top Shop je tu pružiti maksimalne usluge pronalaska rješenja 

Ako razmišljate o kupovini vikendice, rezidencije , ljetnikovca, građevinskog zemljišta ili jednostavno investirati svoja sredstva sa sigurnošću njihov stručni tim pružit će vam vrhunsku pravnu podršku. 

INVESTICIJSKE PONUDE U TURIZMU: 

Osim već uobičajenih agencijskih zadataka u prodaji i najmu svih vrsta nekretnina, Top Shop se posvetio turističko-investicijskoj potražnji nekretnina u Hrvatskoj.
Hrvatska destinacija koja bilježi rast interesa ulagača u turističkom sektoru, a Top Shop tim nije propustio prilagoditi se novim trendovima 

 Posebno se ističu njihovi investicijski projekti i gotovi objekti u turističkom sektoru gdje smo zauzeli visoku razinu uspješnosti prodaje.
Također iza njih su suradnje sa svjetski poznatim brendovima i pokazali su se pouzdanim partnerom kojem se dokazano vjeruje i na kojega se „runa“.  

U turističkom sektoru raspolažu sa značajnom ponudom investicijskih objekata i projekata poput: prodaje gotovih hotela više kategorije hotelskim grupacijama i resortima.

Također, ističe se i njihova ponuda Yacht– marina, kampova, manjih brodogradilišta , luksuznih ljetnikovaca, villa sa bazenima, otocima sa ili bez objekata, vinograda, maslinika kao i ostalih vrsta nekretnina na obali i otocima. 

Jedan od njihovih najzahtjevnijih i najimpresivnijih suradnja je sa HOLLYWOOD’S “A” PRODUCTION, te smještaj planetarno popularnih zvijezda Richarda Gere-a i Terrance-a Howarda. 

VAŠE ŽELJE I ZAHTJEVI: 

Ukoliko ste investitor u potrazi za specifičnom investicijom –potrebno je dostaviti Vaše želje i upite Top Shopu putem e-maila
Jednako tako, potrebno je predstaviti se sa svojim podacima ili podacima tvrtke koju zastupate zbog specifičnosti ponuda i želja pojedinih vlasnika tih objekata. 

Njihov stručni tim pravnika kao i specijaliziranih suradnika pružit će Vam optimalan odgovor.
Radilo se ponudi ili savjetu o mogućnostima i zakonodavnom okviru, Top Shop timu uvijek će biti zadovoljstvo i izazov biti na usluzi svojim stručnim i savjesnim zalaganjem. 

ZA VLASNIKE NEKRETNINA: 

Ukoliko ste vlasnik nekretnine i odlučili ste je iznajmiti ili prodati, Top Shop tim pomoći će vam svojim iskustvom da to i ostvarite u optimalnom vremenu na najbolji i za Vas najpovoljniji način .

Javite im se na +385 91 457 8019 se ili pošaljite e-mail na top-shop@zg.t-com.hr ili sanja.valkovic@gmail.com sa Vašim kontakt podacima sa naznakom o kakvoj se nekretnini radi 

Top Shop tim sami kažu da svoj rad ne smatraju samo poslom – već zadovoljstvom i izazovom.
Njihovom predanom stručnom timu bit će zadovoljstvo surađivati s vama. 

 

Kako do nas

error: Content is protected !!